Suomeksi
Best Fart Videos | Liekkipieru.fiHumor from the butt | We are on fire!
Pierukupla yläosa
Fart video | Fart accident | Liekkipieru.fi

Hot twerking and ass on fire


Twerking is wonderful and sometimes a woman (why not a man too) can feel like she´s literally on fire. Farting in twerking is very empowering and liberating, when you let the gas come out with pressure while your butt jerks to the beat of the music.

But you also have to remember safety when you're shaking ass and hanging out alone at home by candlelight. At least the door should be locked so that there are no surprise guests! As in this video, a life-threatening combination unfortunately happened; dancing, farting, candles and 1 uninvited guest. So all the ingredients are ready for an accident, in the middle of a hot and fiery twerking session. Let´s hope nobody got hurt.

Share the video for others to enjoy too


Share Hot twerking and ass on fire fart video on FacebookThe Liekkipieru channel publishes the best fart videos on the internet, such as Fart accident video: Hot twerking and ass on fire and other fart humor. Fun as hell!

Click and watch other fart videos


Watch the video: You peed on my couch | Refreshing fartRefreshing fart: You peed on my couch

Stay tuned and subscribe to the Liekkipieru channel


Subscribe to Liekkipieru´s YouTube channel and be the first to know about the latest videos.


Subscribe to the Liekkipieru YouTube channel here

Pierukupla alaosa
Liekitettyä pieruhuumoria | Liekkipieru.fi
Huumoria pierusta | Liekkipieru.fi

Share Liekkipieru.fi on
Facebook & Twitter:

Share Liekkipieru.fi on FacebookShare Liekkipieru.fi on Twitter
Netin hauskimmat pieruvitsit!

Liekkipieru articles


Currently, the articles are only in Finnish.

Liekkipieru.fi article | 01.09.2022

Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? | Liekkipieru.fi

Mikä aiheuttaa polttavia pieruja?

Joskus saatat kokea kuumia pieruja tai tunne, että pierussa kulkeva ilma on normaalia lämpimämpää. Tunne voi olla jopa infernaalisen polttava, niin että rektumin aukko olisi tulessa. Totuus on, että pierun lämpötila on tyypillisesti aina sama, mutta muutamat tekijät voivat saada ne tuntumaan normaalia kuumemmalta. Keskimäärin perssuolesta lähtevän kaasun lämpötila on sama joka kerta, kun tuuletat kaasuja ulos. Pierusi voivat joissain tapauksissa tuntua kuumilta. Nämä syyt voivat olla syyllisiä: Ei ole huonoa, että pieruja on tavallista vähemmän. Jokaisen ihmisen kaasuttomuusaste on ainutlaatuinen ja perustuu usein syömiisi ruokiin ja elämäntapatottumuksiisi. Esimerkiksi jos olet syönyt kebab pitsaa tulisilla jalopenoilla varustettuna, on hyvin todennäköistä että seuraavana aamuna vatsa kiittää tulisilla kaasuilla. Nuo kaasut myös tuntuvat kun tupsahtavat ulos elimmistöstä. Kaasun lämpötila ei nouse ripulin aikana, mutta peräaukon ja peräsuolen pinta voi herkästi lisääntyneiden suolen liikkeiden seurauksena. Se voi tehdä kaikesta ärsyttävämpää ja kivuliaampaa, mukaan lukien pierut. Tä ...Lue artikkeli kokonaan


More fart articles:

Mitä on stand-up komedia? 14.07.2022
Tarinoita noloista pieruista 25.08.2023
Parhaat pieruaiheiset pelit 19.07.2024
Pierut - Miksi ja miten? 14.07.2022
Asiaa pieruista, kaikki mitä olet aina halunnut tietää 12.10.2022
Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? 08.01.2024
Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja 08.11.2022
Kaikenlaista asiaa liekkipieruista 13.03.2024
Miten saada pierun haju pois 16.09.2022
Kuvaillaan erilaisia pieruja 30.09.2022
10 historiallista pierua 04.01.2023
Pierettää ja naurattaa!

Contact & inquiries:


Fart humor, we are on fire!
Seobility Score for liekkipieru.fi

Supporters of the site:

Finnish Sisu Shop | Have a Finnish Sisu with you todayMedialehti on ekologista selaamistaNetin makeimmat arvonnatNetin parasta ajanvietettä älypelien merkeissäNinja Mummo the Game | Flappy  NinjaParhaimmat alennuskoodit ja tarjoukset | AlennusTutkaParhaimmat muistipelit | Muistipeli.comParhaimmat nettipelit löytyy täältäPaska vitsi ja huonoa huumoriaPelaa taitopelejä voita lahjakorttejaTimanttisen hyvät kilpailut ja pelitTule Pelimiehen mukaan ja voitaVitsien Vitsit kun naurattaaVoita lahjakortteja, tuotepalkintoja ja makeisia