In English
Parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiHuumoria pyllystä | Ollaan ihan liekeissä!
Netin hauskimmat pieruvitsit!
Liekkipieru.fi artikkeli | 08.11.2022


Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja | Liekkipieru.fiKuvan muokkaus: Liekkipieru.fi


Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja

Meillä on täällä oppitunti ilmavaivoista, mitkä ovat vaarallisia tai pahimpia pieruja koko maailmassa. Ihmiset osaavat piereskellä kovasti, mutta niin myös eläimetkin. On olemassa käärme, joka vetää ilmaa tehdäkseen pelottavia ääniä, hyönteisiä, jotka tappavat pieruilla ja kaloja, jotka voivat kuolla, jos ne eivät piere kunnolla. Mutta mitkä pierut ovat pahimpia? Se riippuu siitä, miten määrittelet pahimman.

Lehmät päästävät enemmän metaania kuin öljyteollisuus

Lehmät ja muut märehtijäeläimet päästävät metaania ilmakehään niiden ruoansulatuselimistössä tapahtuvien kemiallisten reaktioiden seurauksena. Metaani pääsee ilmakehään lehmien röyhtäilyjen, uloshengityksen ja pierujen yhteydessä.

Maailmassa on noin 1,5 miljardia lehmää, ja kukin niistä päästää ilmoille jopa 100 kiloa metaania vuodessa.

Metaani on hiilidioksidiakin voimakkaammin ilmakehää lämmittävä, mutta sen vaikutus on toisaalta lyhytkestoisempi. Karjan lisäksi metaania pääsee ilmakehään muun muassa riisinviljelystä.

Poika joutui sairaalaan koska yritti liekkipierua

Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu kun mielikuvitus saa vallan leikeissä. Pierun sytyttäminen voi olla hengenvaarallista, siksi tulella ja pierulla ei kannata leikkiä, kuin pelkästään saduissa tai Liekkipieru.fi sivustolla.

Vaikka suomalaiset ovat yleensä viisasta kansaa, joutui sytytetyn pierun vaarallisuudesta ikävästi 12-vuotias poika kärsimään. Hän kun oli yrittänyt pieruleikkien päätteeksi tuikauttaa tuleen persiistä tulevan kaasun ja huonosti siinä kävi. Nauruja ja aplodeja ei tuosta tempusta tullut, vaan pikakyyti sairaalaan. Onneksi tuosta kuitenkin selvittiin ilman vakavia vammoja.

Pieni käärme käyttää pieruja puolustuksena

Läntinen koukkukärkäärme on pieni käärme, joka on kotoperäinen Yhdysvaltojen ja Meksikon aavikoilla, on kuuluisa kuonon muodosta ja isoista pieruista vihollistensa hämmentämiseksi.

Kobroilla ja kalkkarokäärmeillä on tappava myrkkynsä, pythoneilla ja booilla on vahva lihaksisto, mutta länsimaisella koukkukärkäärmeellä ei ole kumpaakaan, joten se luottaa epätavalliseen puolustusmekanismiin, nimittäin pieruun. Kun se on uhattuna, se päästää jyriseviä ilmakuplia kloaakasta – käärmeen takapään yleisestä erittymisaukosta. Tämä omituinen puolustuskeino, joka tunnetaan kloaakin poksahtamisesta tai puolustavasta ilmavaivoista, on suunniteltu hämmentämään saalistajat riittävän pitkään, jotta käärmeet pääsevät pakoon.

Hyönteinen millä tappavat pierut

Eräs pieni, mutta voimakas toukka tuottaa hiljaisen, mutta tappavan pierun, mikä tainnuttaa mahdolliset petoeläimet.

Kun toukka kohtaa termiittejä, se nostaa takapäänsä termiitin pään korkeuteen ja vapauttaa höyryfaasin myrkyllistä ainetta, jota kutsutaan allomoniksi. Tuo pieru vie niiltä tajun kankaalle ja toukka nauttii niiden jäätyneestä ruumiista. Pohjimmiltaan tuo toukka pieree, kuten tutkijat ovat todenneet tuon tapahtuvan. Toukka voi tuhota useita termiittejä yhdellä tujakalla pierulla riippuen siitä, kuinka monta onnetonta termiittiä on myötätuulessa, kun myrkyllinen pierupilvi laukeaa.

Silakka tuo pierevä kala

Jokaisen pienen pojan unelma: puhuminen pieruilla. Mutta se voi olla osa silakan jokapäiväistä elämää. Uusi tutkimus osoittaa, että kalat pitävät ääntä puristamalla ilmakuplia selästään. Tutkijat uskovat, että melua voidaan käyttää viestintään.

Useimpiin muihin kaloihin verrattuna silakan kuulo on hyvä, ja tutkijat ovat pohtineet, käyttävätkö ne ääntä kommunikoidakseen keskenään. Itse asiassa kalat tekevät erilaisia ​​vihellyjä ja töksähdyksiä.

Kaksi tutkijaryhmää laski hiljattain mikrofoneja ja kameroita kalaparviin tutkiakseen silakan ääniä. Tiimi huomasi, että silli vapauttaa usein kuplia peräaukkostaan ​​peloissaan tai nousun tai laskeutumisen aikana. He raportoivat tästä omituisesta löydöstä aiemmin tänä vuonna Aquatic Living Resources -lehdessä. Kalat siis osaavat piereskellä, ainakin silakat.

Maailman äänekkäin pieru?

Guinnessin ennätyskirjan mukaan äänekkäin koskaan tallennettu pieru oli 113 desibelin pieru, jonka teki Herkimer Chort Ripleystä, New Yorkista, 11. lokakuuta 1972.
Pierettää ja naurattaa!
Pierukupla yläosa

Ujo pieru

Miksi naisen pieru on niin ujo?
– Se tulee kolmion takaa.


Lisätty: 21.09.2021

Pierukupla alaosa
Liekitettyä pieruhuumoria | Liekkipieru.fi
Huumoria pierusta | Liekkipieru.fi
Pierut Youtubessa

Pieruvideoita

Liekkipieru -kanavalla julkaistaan parhaimpia pieruja ja siihen liittyvää huumoria. Hauskaa kuin mikä!

Uusin pieruvideoKlikkaa ja katso pieruvideoita


Katso video: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa | Hengenvaarallinen pieruHengenvaarallinen pieru: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa
Katso video: Maailman kovin patti | Voimakas pieruVoimakas pieru: Maailman kovin patti
Katso video: Miestä vahvempaa | Tulinen pieruTulinen pieru: Miestä vahvempaa
Katso video: Kusit minun sohvalle | Raikastava pieruRaikastava pieru: Kusit minun sohvalle

Pysy kuulolla ja tilaa Liekkipierun kanava


Piristä arkeasi ja astu Liekkipierun kanavalle klikkamalla linkkiä ja voit sieltä myös tilata kanavamme: Liekkipieru Youtube.
Tilaa Liekkipieru Youtube -kanava tästä
[ Siirry pieruvideot sivulle tästä ]
Juu Tuupi pieruja

Jaa Liekkipieru.fi
Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Liekkipieru.fi FacebookissaJaa Liekkipieru.fi Twitterissa
Netin hauskimmat pieruvitsit!

Liekkipieru artikkelit


Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? | Liekkipieru.fi
Kuva: Liekkipieru.fi


Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? 08.01.2024
Mitä on stand-up komedia? 14.07.2022
Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? 01.09.2022
Tarinoita noloista pieruista 25.08.2023
Pierut - Miksi ja miten? 14.07.2022
Kuvaillaan erilaisia pieruja 30.09.2022
10 historiallista pierua 04.01.2023
Kaikenlaista asiaa liekkipieruista 13.03.2024
Miten saada pierun haju pois 16.09.2022
Parhaat pieruaiheiset pelit 19.07.2024
Asiaa pieruista, kaikki mitä olet aina halunnut tietää 12.10.2022

Pierettää ja naurattaa!

Yhteydenotto & tiedustelut:


Pieruhuumoria, ollaan ihan liekeissä!