In English
Parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiHuumoria pyllystä | Ollaan ihan liekeissä!
Netin hauskimmat pieruvitsit!
Liekkipieru.fi artikkeli | 16.09.2022


Miten saada pierun haju pois | Liekkipieru.fi


Miten saada pierun haju pois

Vaikka pieru on luonnollinen asia ja kaasu täysin harmitonta, voi sen aiheuttama kirkerä haju joskus nostattaa tunteita ja jopa oksettaa. Tähän olemme koonneet eri konsteja miten voi yrittää poistaa pieruhajun. Emme kuitenkaan suosittele kokeilemaan kaikkia keinoja.

Haju pois tuulettamalla

Pierun hajun voi yrittää poistaa tuulettamalla. Se onnistuu seuraavasti:

Avaa ikkuna jos huoneistossa sellainen on. Noin 3 minuuttia tuleetusta pitäisi riittää. Jos huoneistossa ei ole ikkunaa tai ilmanvaihtojärjestelmää pieru ei poistu huoneistosta vaan imeytyy pintamateriaaleihin.

Hajun poisto tulitikulla

Yleensä pieru palaa helposti esim. sytyttämällä tulikulla. Tosin kaikki eivät piere huippuluokan metaania. Palavaa vety ja rikkihappoa saattaa olla hieman, mutta aromaattinen tuoksu on peräisin nestemäisistä lyhytketjuisista rasvahapoista joita jotkin ilmanvaihtokojeet siirtävät jopa wc-tiloista huoneilmaan.

Pierun haju muuttamalla ruokavaliota

Kannattaa muuttaa ruokavaliota. Kuitupitoiset ruoat, esimerkiksi kaurapuuro, 4 viljan puuro, ovat hyviä vatsalle, eivätkä aiheuta paineita, kuten palkokasvillisuus saattaa tehdä. Maitotuotteet, hernesoppa, kebab ja chili taas tuovat lisää katkua pieruun ja hajuhaittoja.

Asunnon polttaminen

Netistä löytyi vinkki polttaa koko kämppä, mutta muista sitä tuleen tuikatessasi hillitä hervotonta sulkijalihaksistoasi, ettei liekit lyö persiiseen. Jos tämä keino on itselle se oikea, niin poistu heti paikalta ja ihaile liekkien loimua kauempaa, jolloin voit melko vapaasti vaikkapa tehdä päivän tuhnutteluennätyksen.

Pieru pois etikalla

Nimimerkki Kaasu-pieru oli antanut neuvokkaan vinkin pierun hajun poistoon.Jos kämpässäsi on voimakas pierun haju ja tyttö tai poikaystävä äitineen uhkaa saapua paikalle, tee seuraavasti: pyyhkäise etikkaan kastetulla rätillä nenän korkeudella olevia kohteita sieltä täältä ympäri kämppää. Se peittää tehokkaasti hajut. Pistele kynttilöitä palamaan muka romanttista tunnelmaa tuottamaan.

Voit myös tehdä pitkän tähtäimen pierunpoisto-operaation ostamalla muutaman purkin ruokasoodaa ja avaamalla purkkeja sinne tänne. Sooda imaisee itseensä tehokkaasti peräpään löyhkät.

Juo partavettä tai hajuvettä

Jos aiemmat vinkit ole auttaneet, niin juo vaikka partavesi pullo, niin ihmiset juoksee perässä ja huutaa pierase uudelleen. Toiminnasta ei takuita, mutta kuulostaa hyvältä.

Poistumalla pierua pakoon

Helpoin keino miten pierun haju ei haittaa ja mitä suurin osa ihmisista tekee, on poistumalla itse huoneesta. Pierun haju jää toivonmukaan yksin sinne huoneeseen leijumaan. Aina ei niin käy, se nimittäin haluaa joskus tulla perässä mukaan. Sellainen seuralainen se on, etenkin jos housuissa on vauhtiraidat.
Pierettää ja naurattaa!
Pierukupla yläosa

Pieru markkinoilla

Pekka oli markkinoilla myymässä perunoita, kun häneltä äkkiä pääsi valtava pieru. Kaikki markkinoillaolijat räjähtivät nauramaan. Pekka palasi kotiin häpeissään. Häntä hävetti niin kauheasti, että hän lähti kotikaupungistaan ja kierteli ympäri maailmaa vuosikaudet. Viimein hän uskaltautui palaamaan kotikaupunkiinsa luulleen häpeällisen tapahtuman jo unohtuneen. Kotikaupunki oli muuttunut. Taloja oli purettu ja uusia oli rakennettu. Markkina-aluekin oli aivan erinäköinen. Sen reunaan oli ilmestynyt uusi rakennus. Pekka rohkaisi itsensä ja kysyi eräältä mieheltä:
– Milloin tuo talo on rakennettu?
– On siitä jo aikaa. Se rakennettiin kuusi vuotta, kaksi kuukautta ja kahdeksan päivää sen jälkeen, kun Pekka pieraisi markkinoilla.


Lisätty: 21.09.2021

Pierukupla alaosa
Liekitettyä pieruhuumoria | Liekkipieru.fi
Huumoria pierusta | Liekkipieru.fi
Pierut Youtubessa

Pieruvideoita

Liekkipieru -kanavalla julkaistaan parhaimpia pieruja ja siihen liittyvää huumoria. Hauskaa kuin mikä!

Uusin pieruvideoKlikkaa ja katso pieruvideoita


Katso video: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa | Hengenvaarallinen pieruHengenvaarallinen pieru: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa
Katso video: Maailman kovin patti | Voimakas pieruVoimakas pieru: Maailman kovin patti
Katso video: Miestä vahvempaa | Tulinen pieruTulinen pieru: Miestä vahvempaa
Katso video: Kusit minun sohvalle | Raikastava pieruRaikastava pieru: Kusit minun sohvalle

Pysy kuulolla ja tilaa Liekkipierun kanava


Piristä arkeasi ja astu Liekkipierun kanavalle klikkamalla linkkiä ja voit sieltä myös tilata kanavamme: Liekkipieru Youtube.
Tilaa Liekkipieru Youtube -kanava tästä
[ Siirry pieruvideot sivulle tästä ]
Juu Tuupi pieruja

Jaa Liekkipieru.fi
Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Liekkipieru.fi FacebookissaJaa Liekkipieru.fi Twitterissa
Netin hauskimmat pieruvitsit!

Liekkipieru artikkelit


Parhaat pieruaiheiset pelit | Liekkipieru.fi

Parhaat pieruaiheiset pelit 19.07.2024
Kuvaillaan erilaisia pieruja 30.09.2022
Kaikenlaista asiaa liekkipieruista 13.03.2024
Mitä on stand-up komedia? 14.07.2022
Asiaa pieruista, kaikki mitä olet aina halunnut tietää 12.10.2022
10 historiallista pierua 04.01.2023
Tarinoita noloista pieruista 25.08.2023
Pierut - Miksi ja miten? 14.07.2022
Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja 08.11.2022
Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? 08.01.2024
Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? 01.09.2022

Pierettää ja naurattaa!

Yhteydenotto & tiedustelut:


Pieruhuumoria, ollaan ihan liekeissä!