In English
Parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiHuumoria pyllystä | Ollaan ihan liekeissä!
Netin hauskimmat pieruvitsit!
Liekkipieru.fi artikkeli | 14.07.2022


Mitä on stand-up komedia? | Liekkipieru.fi


Mitä on stand-up komedia?

Robin Williams, Dave Chappelle, Jerry Seinfeld. Näiden stand up -koomikkojen nimet saavat varmasti väreitä pitkin selkärankaa adrenaliinikomedian tuomasta meille kaikille. Stand-up-komediasta on tullut suositumpi komediamuoto viime aikoina. Joten näyttää siltä, että kaikkien pitäisi tietää, mitä stand-up-komedia jo on.

Mutta monet ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, kuinka paljon stand-up-komedian rutiiniin kuuluu. Vielä vähemmän, kaikki, mitä stand-up-sarjakuvan täytyy käydä läpi. Emme myöskään tarkoita vain sitä elämänkokemusta, joka sarjakuvan täytyy käydä läpi luodakseen uutta sisältöä esitykseensä. Mutta miltä komediateollisuus näyttää nykyään.

Ehkä olet vain fani. Jos haluat nauraa oikein huonoille vitseille, kuten Paskat vitsit videot, saa sinut nauramaan huonoudellaan. Mutta ehkä haluat tuoda toimistoon modernin stand-up-koomikko. Tiedäthän, yritettäessä tuoda yritysten ihmiset yhteen, kuten yleisön jäsenet tekevät komediakerhoissa. No, jos näin on, haluat varmasti ymmärtää, mitä tarkalleen tuot toimistoon, eikö niin? Joten pidä tätä artikkelia täydellisenä oppaana siitä, mitä stand-up-komedia on ja mitä voit odottaa, kun palkkaat puhtaan koomion.

Stand up -komedian määritelmä

Okei, perustason määritelmä. Stand-up-komedia on kirjaimellisesti koomikko, joka kertoo hauskoja tarinoita komediaesityksistä puhumalla suoraan liveyleisölle yrittääkseen saada yleisön nauramaan.

Oikeasti, siinä kaikki. Mutta älä usko, että se tarkoittaa, että se on helppoa. Stand up -komedia vaatii jatkuvasti uutta materiaalia ja varavitsejä.Ja fyysinen läsnäolo, jonka avulla yksi laituri pystyy (melkein) toimittamaan itsensä. Lyhyesti sanottuna menestynyt koomikko ja heidän stand up -sarjansa on taidemuoto.

Siinä on liikaa vitsejä ja tiedetään, mitkä niistä pitää ottaa mukaan näyttämön aikana. Ja se oppii jatkuvasti muista sarjakuvista katsomalla niiden esiintymistä. Yritysympäristössä stand-up-komedia pysyy melko samanlaisena. Ainoa ero on sisältö. Ja kuka sanoi, että puhdas ei voisi olla hauskaa?

Lyhyt historia stand up -komediasta

Pikkuvauvan stand-up-komedia sai alkunsa vaudevillessä New Yorkissa, ja se juurtui varieteesityksiin ja monologeihin. Stand-up-komedian kasvaessa siitä tuli oikeastaan mitä tahansa, mitä muut koomikot siihen panivat.

Se voi olla taikatemppuja tai erikoinen sarjakuvatyyli. Mutta mikä tärkeintä, kulttuuri määritteli stand-up-komedian sisällön. Hitto, kulttuuri määrittelee sen edelleen. Ajan myötä komedian kirjoittaminen alkoi saada tietyn muodon. Ja kirjoitetut vitsit oli asetettu siten, että yksi vitsi viittasi aikaisempaan vitsiin.

Sitten tuo vitsi kertoi viimeiselle vitsille, joka oli sarjan hauskin osa. No, ymmärrät sen. Joten se, mitä tiedämme stand-up-komiikasta nykyään, ei ole vain stand-up-settiä. Se on esitys ja taidemuoto, joka on ollut tekeillä jo jonkin aikaa. Ja aina samalla tarkoituksella: saada se jäljittelemätön yleisö nauramaan.

Stand-up-komedian tyypit

On helppo ajatella, että stand-up-komedia on sama asia. Mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Tutustu alla olevaan luetteloon nähdäksesi kuinka monta eri genreä stand-up-komiikassa on. Ja kiinnitä huomiota siihen, millaista huumoria sinulla on mukava tuoda toimistoon.

Vaihtoehtoinen komedia

Tiedätkö kuinka vaihtoehtomusiikki tarkoittaa vain ei-mainstreamia? No, niin se menee komediassa. Vaihtoehtoinen komedia on vähemmän jäsennelty kuin kaupallisesti levitettävä komedia, joka tutkii uutta materiaalia kokeellisilla tavoilla. Itse asiassa tämä genre on itsessään laaja, koska jokainen koomikko esiintyy eri tavalla.

Improvisaatio

Improvisaatiokomedia tai tyypillisesti improvisaatio on sitä, kun koomikko keksii materiaalinsa paikan päällä. Se voi olla yksityisesitys, jossa esiintyjä vitsailee tarpeeksi yleisön antamasta materiaalista. Tai se voi olla useiden koomikkojen show, jossa he pelaavat toisiaan vastaan. Kuten kenen rivissä se muuten on!
Pierettää ja naurattaa!
Pierukupla yläosa

Pierut ja lapset

Pierut ovat kuin lapsia.
Omat eivät haittaa, mutta et voi sietää muiden.


Lähettänyt: Fart-Man | 30.09.2021

Pierukupla alaosa
Liekitettyä pieruhuumoria | Liekkipieru.fi
Huumoria pierusta | Liekkipieru.fi
Pierut Youtubessa

Pieruvideoita

Liekkipieru -kanavalla julkaistaan parhaimpia pieruja ja siihen liittyvää huumoria. Hauskaa kuin mikä!

Uusin pieruvideoKlikkaa ja katso pieruvideoita


Katso video: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa | Hengenvaarallinen pieruHengenvaarallinen pieru: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa
Katso video: Maailman kovin patti | Voimakas pieruVoimakas pieru: Maailman kovin patti
Katso video: Miestä vahvempaa | Tulinen pieruTulinen pieru: Miestä vahvempaa
Katso video: Kusit minun sohvalle | Raikastava pieruRaikastava pieru: Kusit minun sohvalle

Pysy kuulolla ja tilaa Liekkipierun kanava


Piristä arkeasi ja astu Liekkipierun kanavalle klikkamalla linkkiä ja voit sieltä myös tilata kanavamme: Liekkipieru Youtube.
Tilaa Liekkipieru Youtube -kanava tästä
[ Siirry pieruvideot sivulle tästä ]
Juu Tuupi pieruja

Jaa Liekkipieru.fi
Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Liekkipieru.fi FacebookissaJaa Liekkipieru.fi Twitterissa
Netin hauskimmat pieruvitsit!

Liekkipieru artikkelit


Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? | Liekkipieru.fi

Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? 01.09.2022
Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? 08.01.2024
Kaikenlaista asiaa liekkipieruista 13.03.2024
Parhaat pieruaiheiset pelit 19.07.2024
Tarinoita noloista pieruista 25.08.2023
Asiaa pieruista, kaikki mitä olet aina halunnut tietää 12.10.2022
Kuvaillaan erilaisia pieruja 30.09.2022
Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja 08.11.2022
10 historiallista pierua 04.01.2023
Miten saada pierun haju pois 16.09.2022
Pierut - Miksi ja miten? 14.07.2022

Pierettää ja naurattaa!

Yhteydenotto & tiedustelut:


Pieruhuumoria, ollaan ihan liekeissä!