In English
Parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiHuumoria pyllystä | Ollaan ihan liekeissä!
Netin hauskimmat pieruvitsit!
Liekkipieru.fi artikkeli | 13.03.2024


Kaikenlaista asiaa liekkipieruista | Liekkipieru.fi


Kaikenlaista asiaa liekkipieruista

Innokas Liekkipieru.fi sivustolla vieraileva pierujen asiantuntija sekä harrastaja Kirsi Pihapauru, tietää liekkipieremisen saloista. Tässä artikkelissa julkaisemme suoraa ja mielenkiintoista asiaa Pihapaurun lähettämistä jutuista. Nauttikaa ja ihmetelkää liekkipierun ihmeellistä maailmaa Pihapaurun näkökulmasta.

Liekkipieru pelastaa maailman!

Erään lähteen mukaan ilokaasu on molekyyliä kohden laskettuna 35 kertaa ja metaani 250 kertaa tehokkaampi ilmaston lämmittäjä kuin hiilidioksidi.

Helppo ilmastoteko on siis sytyttää pierut ja muuttaa vaarallinen metaani suhteellisen luonnolliseksi hiilidioksidiksi ja saa samat naurut kuin ilokaasusta.

Useat synnytysosastot maailmalla ovatkin jo korvanneet ilokaasun synnytyksissä syöttämällä isille hernekeittoa ja antamalla tulitikkuaski ennen synnytykseen osallistumista, koska nauru helpottaa kaikkea.

Liekkipieruja tekevät vain alan ammattilaiset

Liekkipieruja tekevät vain alan ammattilaiset, älä siis koskaan yritä liekkipierua kotona!

Liekkipierujen suorittajat ovat poistaneet alueen karvoituksen ja käyttävät CE-hyväksyttyjä paloturvallisia vaatteita. Älä koskaan laita pitkiä hiuksia lähelle liekkipierun suorittajaa.

Liekkipierun saa suorittaa vain viranomaisen hyväksymissä räjähdyssuojatuissa tiloissa. Liekkipierut ovat kiellettyjä luonnossa metsäpalovaroituksen ollessa voimassa.

Liekkipieruntekijän ammattilaiskoulutuksista voit kysyä alueesi paloturvallisuusviranomaisilta.

Lyhyt muistilista liekkipierusta

Pieru syttyy erittäin helposti tulen vaikutuksesta. Liekehtivän pierun kokoa, suuntaa, kestoa ja siten vaikutusaluetta on mahdotonta arvioida.

Mikäli näet jonkun amatöörin aikovan tehdä liekkipierun, siirry välittömästi pois alueelta. Jos tämä ei ole mahdollista, pyri kartoittamaan mahdolliset sammutusvälineet lähistöllä tai syttymättömän pierun tilanteessa tuuletusikkunat.

Operaatio Pieru

Peräpään valtion pierujohtoon on nimetty Rambo, Rambo II, Rambo III, sekä Kobra, Rambo IV vielä harkitsee ryhtymistä tähän suureen paukutteluun, joka haisee jo ennen alkamistaan.

Operaatio Pierun alkamisen ajankohdaksi on epäilty jotakin tulevaa torstaita hieman lounaan jälkeen.

Älkää sytyttäkö pierua!

Useiden maiden terveysviranomaiset ovat havahtuneet vaaralliseen esihistorialliseen tapaan, jota on nykyaikana uudelleen ns. sytytellä tulille.

Nämä älymystöön kuuluvat, erittäin valveutuneet ihmiset ovat saaneet useita ilmoituksia liekkipierujen aiheuttamista häiriöistä kaikkialla maailmassa.

Esimerkkinä nämä tiedottajat mainitsevat kerrostaloissa yleistyneet naurunremakat. Näitä äänihäiriöitä kuuluu usein öisin baarireissujen jälkeen tai seuraavana aamuna. Taloissa asuvat valittajat ovat kertoneet, että tämä satunnainen hurraus ja nauraminen johtuu pierujen sytyttelystä.

YK aikoo tarkastella onko liekkipieru ihmisoikeus tai saako sytkäriä pitää taskussa humalassa.

Pohjoismaiden mestaruuspierukisat

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kohtasivat pmmp-kisoissa ja tuomarit odottivat nenät pitkänä.

Suomalainen aloitti vartin pehmeällä sarjalla. Tuomarit kuvailivat tuoksua täyteläiseksi, pihkamaiseksi, ei liian makeaksi ja mukavan pitkään viipyväksi.

Norjalainen päästi Kirka-äänisen pari minuuttia kestävän truuttaussarjan. Tuomarit kiittelivät terävää ääntä, mutta turskamainen laiha päähaju oli hieman liikaa, olisi kaivattu enemmän laajuutta.

Ruotsalainen otti komian pyllistysasennon. Mitään ei kuulunut, mutta taivaankaaren alapuolen kuvottavin haju levisi tilaan. Tuomarit oksensivat.

Ruotsalainen voitti, koska hänen pierunsa oli ylivoimainen!

Kaksi vuotta myöhemmin ruotsalainen menetti kultamitalinsa, koska jäi kiinni huijaamisesta.
Hän oli laittanut pyllyynsä perinteisen herkun: hieman aukinaisen mädätetyn hapansilakkasäilyketölkin.

Kaikki tietävät, että miten ruotsalaisella miehellä oli mahdollisuus tuollaiseen huijaukseen:
- Treenii treenii.

Lopulta suomalainen sai ansaitun kultamitalin!

Pierupoliisi vastaan ilmastonkylmentäjät ry

Pierupoliisi on huolissaan liekkipierun suorittajien lisääntyneestä määrästä.

Pierupoliisi muistuttaakin, että pierun sytyttäjät saattavat julkisilla paikoilla syyllistyä epäsiveelliseen käytökseen, mikäli kulkuset tai riemurasia vilahtaa muille. Pierun sytyttäminen sinänsä ei kuitenkaan ole rikos.

Ilmastonkylmentäjät ry haluaa vastineessaan muistuttaa, kuinka jokainen metaanimolekyyli, joka sytytetään ja muutetaan hiilidioksidiksi ja vedeksi, kylmentää ilmastoa, jos verrataan että metaani pääsisi torille, täten liekkipierut pitäisi sallia kaikkialla, jotta pilkkikausi pitenisi.

Työturvallisuus liekkipieremisessä

Suomen lain mukaan työpaikalla suoritettu liekkipieru lasketaan tulityöksi.

“Tulityöt ovat töitä, joissa syntyy kipinöitä tai joissa käytetään liekkiä tai muuta lämpöä, ja jotka aiheuttavat palovaaraa. Näitä tulitöitä ovat muun muassa...“

Tämän takia työpaikalla pierun sytyttäjällä on oltava voimassa oleva tulityökortti. Lisäksi ennen pierun sytyttämistä pitää olla tulityölupa.

“Tulityöluvan myöntäjä määrää tulityöluvassa turvatoimet, jotka hän on todennut tarpeelliseksi tulityöstä aiheutuvien vaarojen selvityksen ja arvioinnin perusteella. Tulityön saa aloittaa vasta, kun tulityöntekijä ja tulityövartija ovat varmistaneet, että tulityöluvassa määrätyt turvatoimet on toteutettu. Tulityöluvassa on nimettävä tulityöluvan myöntäjä, tulityöntekijät ja tulityövartijat. Tulityön päättymisestä ilmoitetaan luvan myöntäjälle.“

Vapaa-ajalla on siis vapaampaa sytyttää!

Pierupolitiikka Uutisia

Peräpään valtioon oli juuri valittu uusi johtaja pierukilpailujen jälkeen.

Valtionjohtaja piti puheen, jossa ilmoitti tavoitteekseen, ettei vie maan kansaa pierukisaan valtavan naapurimaan kanssa, joilla oli suuret kaalivarastot.

Kansa tiesi ukkelin valehtelijaksi ja alkoi valmistautua pian syttyvään pierusotaan. Johtaja kuitenkin lähetti kaikki herneet kaukaiseen maahan, koska hän itse muuttaisi heti piereskelyn alkaessa merten taa raittiiseen ilmaan.

Hän alkoi lähetellä pierupostia naapurimaahan kolmansien maiden postien kautta. Pieruja tuli paljon, hän söi parhaat herneet.

Naapurimaan pieruvoimat ilmoittivat tehneessä uuden ohjuksen, joka voi kuljettaa tuhansia kiloja useita haistelukärkijä.

Peräpään johtaja poistui maasta. Pieru sotaa ei vielä ole julistettu, mutta herneet on lioteltu puolin ja toisin, joten hernerokan ja kaaliruuan valmistus onnistuu tunneissa.

Peräpään valtion tapahtumat eivät liity Suomeen, mutta Suomen käymissä sodissa tärkeimmät taistelut voitettiin Rokan avulla.
Pierettää ja naurattaa!
Pierukupla yläosa

Norsu pieraisi savannilla

Norsu pieraisi ison pierun suoraan käärmeen suuhun, ja noin käärmeestä tuli ruskea käärme.


Lähettänyt: Neela | 18.04.2024

Pierukupla alaosa
Liekitettyä pieruhuumoria | Liekkipieru.fi
Huumoria pierusta | Liekkipieru.fi
Pierut Youtubessa

Pieruvideoita

Liekkipieru -kanavalla julkaistaan parhaimpia pieruja ja siihen liittyvää huumoria. Hauskaa kuin mikä!

Uusin pieruvideoKlikkaa ja katso pieruvideoita


Katso video: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa | Hengenvaarallinen pieruHengenvaarallinen pieru: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa
Katso video: Maailman kovin patti | Voimakas pieruVoimakas pieru: Maailman kovin patti
Katso video: Miestä vahvempaa | Tulinen pieruTulinen pieru: Miestä vahvempaa
Katso video: Kusit minun sohvalle | Raikastava pieruRaikastava pieru: Kusit minun sohvalle

Pysy kuulolla ja tilaa Liekkipierun kanava


Piristä arkeasi ja astu Liekkipierun kanavalle klikkamalla linkkiä ja voit sieltä myös tilata kanavamme: Liekkipieru Youtube.
Tilaa Liekkipieru Youtube -kanava tästä
[ Siirry pieruvideot sivulle tästä ]
Juu Tuupi pieruja

Jaa Liekkipieru.fi
Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Liekkipieru.fi FacebookissaJaa Liekkipieru.fi Twitterissa
Netin hauskimmat pieruvitsit!

Liekkipieru artikkelit


Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja | Liekkipieru.fi
Kuvan muokkaus: Liekkipieru.fi


Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja 08.11.2022
Miten saada pierun haju pois 16.09.2022
Tarinoita noloista pieruista 25.08.2023
Pierut - Miksi ja miten? 14.07.2022
Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? 08.01.2024
Asiaa pieruista, kaikki mitä olet aina halunnut tietää 12.10.2022
Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? 01.09.2022
10 historiallista pierua 04.01.2023
Parhaat pieruaiheiset pelit 19.07.2024
Kuvaillaan erilaisia pieruja 30.09.2022
Mitä on stand-up komedia? 14.07.2022

Pierettää ja naurattaa!

Yhteydenotto & tiedustelut:


Pieruhuumoria, ollaan ihan liekeissä!