In English
Parhaimmat pieruvitsit | Liekkipieru.fiHuumoria pyllystä | Ollaan ihan liekeissä!
Netin hauskimmat pieruvitsit!
Liekkipieru.fi artikkeli | 04.01.2023


10 historiallista pierua | Liekkipieru.fiKuvan muokkaus: Liekkipieru.fi


10 historiallista pierua

Sivilisaation historiassa on ollut paljon pieruja. Siis todella paljon pieruja! Tässä on 10 huomionarvoisinta tapausta pieruista, jotka ovat peräisin jopa ennen ajanlaskumme alkua.

Niin paljon on muuttunut viimeisten tuhansien vuosien aikana, että on helppo unohtaa asiat, jotka eivät ole vielä muuttuneet. Meillä saattaa olla hienoja puhelimia ja huippu tekniikka, joita varhainen ihmiskunta ei olisi koskaan uskonut mahdollisiksi, mutta olemme silti samoja ihmisiä kuin aina, pieruja päästäviä ihmisiä.

Pieru joka aloitti vallankumouksen

Egyptissä vuonna 570 eaa. pieru muutti kaiken. Kuningas Apries oli suututtanut kansansa ja oli huolissaan kapinasta lähettäen yhden parhaista kenraalistansa, Amasisin, rauhoittamaan asioita. Kapinallilset päättivät kuitenkin, että Amasis olisi kuningas ja hän piti siitä. Kun Apries lähetti sanansaattajan tuomaan Amasisin takaisin, Amasis pierasi purkkiin ja käski sanansaattajaa viemään sen takaisin kuninkaalle. Tämä johti taisteluun, veriseen tappioon ja uuden pierupyllyn valtaistuimelle.

Maailman vanhin vitsi oli tottakai pieruvitsi

Wolverhamptonin yliopiston tutkimuksen mukaan maailman vanhin tunnettu vitsi oli sumerilaisten sanonta nykyisessä Irakissa, joskus noin 1900 eaa. Vaikka se tuskin on sellaista materiaalia, jota voisi julkaista uutisissa nykyään, se on kuitenkin tunnistettavissa pieruvitsiksi. Se menee näin: ”Jotain, mitä ei ole koskaan tapahtunut ammoisista ajoista lähtien; nuori nainen ei pieraissut miehensä sylissä.”

Sir Henry Ludlow pieraisi parlamentissa

Jokainen meistä on päästänyt pieruja luistamaan pakaroiden välistä, vaikka sen olisi mieluummin jättänyt tekemättä. Valitettavasti kansanedustaja Sir Henry Ludlow, kun hän antoi pierun tulla alahuoneessa vuonna 1607, hänen pierusta tuli 200-rivinen herjaava runo, jossa lueteltiin muita kansanedustajia ja kuinka he olisivat voineet reagoida pieruun puheen aikana.

Japanilaiset pierukilpailut on ikuistettu eeppisesti

Japanin Wasedan yliopiston kirjastossa on monia ainutlaatuisia historiallisia esineitä. Siellä on myös uskomaton 33 jalkaa pitkä käärö, joka on vuodelta 1846 ja joka kuvaa monimutkaisen pierukilpailun eri vaiheita. He-gassen-niminen käärö on osa pientä perinnettä ikuistaa pöräyttelyjä. On olemassa lisäksi myös muitakin kääröjä, jotka ovat peräisin jo 1400-luvulta.

Jonathan Swiftillä oli hauskaa pierujen kanssa

Gulliverin retket -kirjailija Jonathan Swift tunnetaan yhtenä suurimmista satiirisista kirjoittajista, jonka kynä on koskaan laittanut paperille, mutta hän ei myöskään ollut yläpuolella sellaista pieruhuumoria, jota keskiverto 12-vuotias loihtii päivittäin. Hänen vuoden 1722 pamflettinsa The Benefits Of Farting Explaind julkaistiin salanimellä, ja se väitti olevan alunperin kirjoitettu espanjaksi ”Don Fart-Inhando Puff-Indorst” nimisen professorin toimesta Krakovan yliopistossa. Teos oli voin ollen sitten käännetty englanniksi erillisestä pyynnöstä nimelle ”The Use of the Lady Damp-Fart, of Her-fart-shire”, jonka kirjoittanut ”Obadiah Fizle” Sardinian Arse-Minin prinsessan.

Al Roker ja oho minulta pääsi pieru

Vuoden 2002 mahalaukun ohitusleikkauksensa jälkeen Today Show -meteorologi Al Roker päästi hänen mielestään täysin kohtuullisen, hiljaisen pierun vierailesssaan Valkoisessa talossa. Sen pierun mukana tuli kuitenkin housuun muutakin, jonka hajun Roker jakoi kaikkien iloksi. Hän piti tarinan omana tietonaan noin vuosikymmenen ajan, mutta vuonna 2013 hän kertoi sen rohkeasti NBC:lle kertomalla yksinkertaisesti: ”Kakkasin housuuni”.

Benjamin Franklinin tuulinen pieru

Amerikan rakastetuin polymaatti ei ollut täysin tosissaan kirjoittaessaan vuoden 1871 esseen ”To The Royal Academy Of Farting”, mutta hän esitti joitain hienoja huomioita. Nimittäin, että jos tiede voisi keksiä:

”jotkin terveelliset ja ei-miellyttävät lääkkeet, jotka yhdistetään yhteiseen ruokaan tai kastikkeihimme, mikä tekisi kehomme luonnollisista tuulenpurkauksista, ei vain haitallisista, vaan myös miellyttävistä hajuvedeistä.”

Noin maailma olisi parempi paikka. Hän oli ärsyyntynyt siitä, että tieteelliset laitokset tavoittelivat hänen mielestään yhä mahtipontisempia tavoitteita sen sijaan, että yrittäisivät ratkaista käytännön ongelmia, kuten haisevia peräpään pieruja.

Bernie Sandersin fanit suunnittelevat pierutempauksen

Ryhmä ihmisoikeusmielenosoittajia ja Bernie Sandersin kannattajia järjesti pierutempauksen vuoden 2016 demokraattien kansalliskokouksessa, jonka tarkoituksena oli vaimentaa Hillary Clintonin puheen äänet joukkoilmavaivoilla. Ryhmä jakoi osallistujille papuja ja whoopee-tyynyjä, ja järjestäjä Cheri Honkala, Köyhien kansantalouden ihmisoikeuskampanjan kansallinen koordinaattori ja vuoden 2012 Vihreän puolueen varapresidenttiehdokas, kertoi heille: ”Pieremisellä on aina mahdollinen sivuseuraus, mutta onneksi meillä on lautasliinat”.

Työpaikalla piereskelijä menetti työnsä

Vuonna 2018 floridalainen vartija, joka julkaisi Instagramissa julkaisuja nimellä ”Paul Flart”, erotettiin, kun videot hänen pieruistaan ​​työssä levisivät julkiseksi. (Eivät pierut suoranaisesti johtaneet irtisanomiseen, vaan hänen työpaikalla puhelinkiellon rikkomisen vuoksi). Pieru ja työ eivät aina sovi yhteen.

Australiassa vuosikymmeniä kestänyt oikeustaistelu päättyi vuonna 2019 korkeimman oikeuden päätökseen, jonka mukaan työtoverin toistuva piereminen ei ollut kiusaamista.

New Jerseyssä oleva nainen nosti kanteen miehensä entistä työnantajaa vastaan ​​vuonna 2015 väittäen, että häntä oli syrjitty hänen hallitsemattomien ilmavaivojen vuoksi mahalaukun ohitusleikkauksen jälkeen, mikä johti hänen mahdolliseen irtisanoutumiseen.

Pierufanfaari peruttiin Phil Collinsin toimesta

Entistä brittiläistä rautatietyöntekijää Paul Oldfieldiä voidaan kutsua yhden tempun tapaukseksi. Se on kuitenkin hyvä temppu: hän on ammattimainen piereskelijä.

Taiteilijanimeä Mr. Methane käyttävä Oldfield on viettänyt kolme vuosikymmentä piereskellen ympäri maailmaa kaikkialla Britains Got Talentista aina Howard Sterniin. Haluatko nähdä hänen tekevän minuutin pituisen pierun? Se on mahdollista!

Phil Collins ei kuitenkaan ollut fani – kun Mr. Methane yritti julkaista ilmavaivojen raskaan parodian ”In The Air Tonight” -kappaleesta nimellä ”Curry In The Air Tonight”, Collins kielsi sen ja hänen kantansa oli: ”Tämä on erittäin vakava kappale, emmekä näe mitään syytä siihen, että sitä pitäisi ottaa niin kevyesti.”
Pierettää ja naurattaa!
Pierukupla yläosa

Pieru ja The Voice of Finland

Pieraisin tänään ja neljä ihmistä kääntyi.
Tuntui kuin olisin ollut The Voice of Finlandissa...


Lähettänyt: Fart Factory | 29.07.2022

Pierukupla alaosa
Liekitettyä pieruhuumoria | Liekkipieru.fi
Huumoria pierusta | Liekkipieru.fi
Pierut Youtubessa

Pieruvideoita

Liekkipieru -kanavalla julkaistaan parhaimpia pieruja ja siihen liittyvää huumoria. Hauskaa kuin mikä!

Uusin pieruvideoKlikkaa ja katso pieruvideoita


Katso video: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa | Hengenvaarallinen pieruHengenvaarallinen pieru: Tulinen twerkkaus ja perse tulessa
Katso video: Maailman kovin patti | Voimakas pieruVoimakas pieru: Maailman kovin patti
Katso video: Miestä vahvempaa | Tulinen pieruTulinen pieru: Miestä vahvempaa
Katso video: Kusit minun sohvalle | Raikastava pieruRaikastava pieru: Kusit minun sohvalle

Pysy kuulolla ja tilaa Liekkipierun kanava


Piristä arkeasi ja astu Liekkipierun kanavalle klikkamalla linkkiä ja voit sieltä myös tilata kanavamme: Liekkipieru Youtube.
Tilaa Liekkipieru Youtube -kanava tästä
[ Siirry pieruvideot sivulle tästä ]
Juu Tuupi pieruja

Jaa Liekkipieru.fi
Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Liekkipieru.fi FacebookissaJaa Liekkipieru.fi Twitterissa
Netin hauskimmat pieruvitsit!

Liekkipieru artikkelit


Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? | Liekkipieru.fi
Kuva: Liekkipieru.fi


Onko pierujen pidättämisessä mitään järkeä? 08.01.2024
Parhaat pieruaiheiset pelit 19.07.2024
Mitä on stand-up komedia? 14.07.2022
Kuvaillaan erilaisia pieruja 30.09.2022
Asiaa pieruista, kaikki mitä olet aina halunnut tietää 12.10.2022
Mikä aiheuttaa polttavia pieruja? 01.09.2022
Kaikenlaista asiaa liekkipieruista 13.03.2024
Vaarallisimpia ja pahimpia pieruja 08.11.2022
Pierut - Miksi ja miten? 14.07.2022
Miten saada pierun haju pois 16.09.2022
Tarinoita noloista pieruista 25.08.2023

Pierettää ja naurattaa!

Yhteydenotto & tiedustelut:


Pieruhuumoria, ollaan ihan liekeissä!